YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tarot-tarinat

Hapuli, Minttu

Tarot-kortit ovat peräisin jo keskiajalta, ja niiden mystistä voimaa on käytetty tulevaisuuden ennustamiseen ja menneisyyden salaisuuksien paljastamiseen. Minttu Hapulin kertomuksissa korttien voimat riepottelevat nykypäivän ihmisiä: Narri-kortin saanut hyppää tuntemattomaan ja saa varoituksen haihattelusta, Tornin nostanut vapautuu menneestä ja Tähti lupaa lepoa.

Minttu Hapulin elämänmakuisissa tarinoissa tarotin voimat liikuttavat niin betonilähiön teiniä kuin metsänreunassa asuvaa äitiä. Kaikkein arkipäiväisin tilanne sisältää aina hitusen salaperäisyyttä, koska jokaisella pakan kortilla on sekä valoisa että pimeä puolensa, eikä aina voi varmasti tietää kummasta on kyse. Silti raaimmassakin menetyksessä asuu toivon siemen: vaikka kuolema korjaa satoa, perhoset kuitenkin tanssivat kesäpäivässä. Jokaisessa tarinassa kyse on valinnan hetkestä: käännä pakasta kortti ja yritä ymmärtää, mitä valitset. Kun kortit alkavat vähetä, Tarot-tarinoiden ihmiskohtalot alkavat solmiutua yhteen.

Kustantaja: Atena
Sidosasu:
ean: 9789517965842
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.