YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kleopatra
Ei saatavilla

Kleopatra

Schuller, Wolfgang

Julius Caesar ihastui kuningatar Kleopatran (69-30 eaa.) henkevyyteen, ja suhteesta syntyi lapsi. Sen jälkeen Kleopatran rakastajaksi tuli Caesarin seuraaja Marcus Antonius, joka hylkäsi roomalaisen vaimonsa rakastuttuaan Egyptin kuningattareen. Kleopatran aikakausi loppui syyskuussa vuonna 31 eaa. Marcus Antonius hävisi taistelussa Rooman ensimmäiselle keisarille Augustukselle ja teki itsemurhan. Kleopatra seurasi Antoniusta, jottei joutuisi näytteille voitonparaatiin.

Jokainen tuntee tarunhohtoisen kuningatar Kleopatran Elisabeth Taylorin esittämänä Hollywood-hahmona tai Asterix-sarjakuvien sironenäisenä keimailijattarena. Mutta millainen tämä voimakastahtoinen nainen oli oikeasti? Oliko hän sellainen miestennielijä kuin usein on annettu ymmärtää?

Wolfgang Schullerin uusi Kleopatra-elämäkerta kertoo sivistyneen maailman murrosvaiheessa hallinneesta naisesta, joka oli kotonaan niin kreikkalaisessa, roomalaisessa kuin egyptiläisessäkin kulttuurissa. Historian emeritusprofessorin kirja nojaa uusimpaan tutkimustietoon herättäen henkiin kuohuvan antiikin maailman ja kuningattaren, jonka elämässä politiikka, valta ja rakkaus sekoittuivat.

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789517965002
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.