YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Katso kuule koulua - Kehollisuus, materiaalisuus ja tekstit koulun vuorovaikutuksessa

Heinonen, Pilvi; Karvonen, Ulla

Katso kuule koulua - kehollisuus, materiaalisuus ja tekstit koulun vuorovaikutuksessa on artikkelikokoelma, joka tarjoaa tuoretta tutkimustietoa koulun vuorovaikutuskäytänteistä ja alati muuttuvasta kieli- ja tekstimaisemasta. Kokoelma valottaa esimerkiksi multimodaalisen keskustelunanalyysin mahdollisuuksia kasvatusvuorovaikutuksen tutkimuksessa sekä tuo esiin monitieteisen, erilaisia metodologisia lähestymistapoja yhdistelevän tutkimusotteen etuja koulun tutkimuksessa. Kirjan artikkeleiden tutkimusaineistona on pääosin videoituja luokkahuonetilanteita ja koulun oppimateriaaleja, ja tutkimusmenetelminä hyödynnetään multimodaalisen keskustelunanalyysin lisäksi muun muassa vuorovaikutussosiolingvistiikkaa ja diskurssianalyyttistä tutkimusta.
Artikkeleissa huomion kohteena on ennen muuta luokkahuoneen materiaalinen ekologia - fyysiset tilat, opetusvälineet ja oppimateriaalit - sekä kehollisuuden ja moniaistisuuden merkitys koulun erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Artikkeleissa pohditaan myös metodologisilla rajapinnoilla liikkumisen mahdollisuuksia koulun tutkimuksessa sekä tutkijan ja tutkimuskohteen välistä suhdetta. Kirja on suunnattu opettajille, tutkijoille, opettajankouluttajille ja opettajaksi opiskeleville - sekä kaikille, joka tahtovat kurkistaa tämän päivän koulun käytänteisiin.

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789517689793
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 38.5
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2312uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma3
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.