YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Media lapsiperheessä

Lahikainen, Anja; Mälkiä, Tiina; Repo, Katja

Lapsiperheiden arki on yhä keskeisemmällä tavalla median läpäisemää. Kirja "Media lapsiperheessä" tarkastelee monitieteisellä otteella median ja perhe-elämän leikkauspintoja niin sosialisaation, arkivuorovaikutuksen kuin ajankäytönkin näkökulmista. Perhevuorovaikutuksen monipuolisen tarkastelun mahdollistaa ainutlaatuinen aineisto, 26 lapsiperheessä kuvattu videomateriaali ja perheenjäsenten haastattelut.

Kirjan kirjoittavat kuvaavat lasten ja nuorten mediasuhdetta ajallisesta näkökulmasta ja analysoivat median asemaa osana perheiden arkisia rutiineja. Miten lasten ja nuorten media-aika on muuttunut 1970-luvulta 2010-luvulle tultaessa? Millainen asema medialla on perheen ruokailussa? Millaista on perheen vuorovaikutus mediankäyttötilanteissa? Kirja on ajankohtaista luettavaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita median asemasta lapsiperheissä. Kirja tuottaa tärkeää tietoa sosiaalitieteiden opiskelijoille, mediakasvatuksen ammattilaisille sekä perheiden ja lasten kanssa työskenteleville. Kirjan analyysit tarjoavat raikkaita näkökulmia myös lapsuuden, perheen ja mediakulttuurin tutkimuksen piirissä työskenteleville.

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu:
ean: 9789517684484
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: K07
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Vastapaino

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.