YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Taideterapian käsikirja
Ei saatavilla

Taideterapian käsikirja

Malchiodi, Cathy A.

Piirtäminen ja muut taidemuodot terapian osina lisäävät suosiotaan työskentelyssä eriikäisten asiakkaiden parissa. Tässä teoksessa annetaan kattava ja käytännönläheinen yleiskuva taideterapiasta: miten se toimii, kuinka sitä käytetään ja ketkä siitä hyötyvät. Kirjoittajat edustavat laajasti taideterapeutteja ja muita eritaustaisia ammattilaisia. Teosta elävöittävät erilaiset tapausesittelyt sekä taideterapeuttien asiakkaiden työt. Käsikirjassa osoitetaan elävästi miten asiakkaat ja terapeutit saavat taiteen kautta uusia näkökulmia ongelmien ja konfl iktien ratkaisuun sekä mahdollisuuksia muutokseen ja selviytymiseen.

Terapiaa käsitellään myös erityisryhmien, esim. lapset ja nuoret, perheet ja vanhukset, tarpeista käsin. Esimerkkitapauksissa käsitellään mm. seksuaalista hyväksikäyttöä, oppimisvaikeuksia ja kehityshäiriöitä, päihteiden väärinkäyttöä, perheongelmia, vakavia mielisairauksia ja muita sairauksia sekä vammaisuutta.

Kustantaja: Unipress
Sidosasu:
ean: 9789515792846

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.