Uusi sotilaallinen humanismi

Chomsky, Noam

Totuus on aina sodan ensimmäinen häviäjä, eikä Kosovon konflikti ole mikään poikkeus. Yhdysvalloissa ilmestynyt ja kiivasta keskustelua herättänyt Noam Chomskyn uutuus tarjoaa tarkan ja kriittisen selonteon niistä suunnitelmallisista valheista, jotka olivat osa Yhdysvaltojen ja Naton Kosovo-operaatiota konfliktin ensimmäisestä päivästä alkaen.

Vertaamalla Kosovon tilannetta Turkin kurdeihin ja Itä-Timoriin sekä käymällä seikkaperäisesti läpi pommitukseen johtanutta diplomaattista vuoropuhelua, kirja kyseenalaistaa Yhdysvaltojen ja Naton aseman yleismaailmallisena moraalin- ja oikeudenvartijana. Teos pyrkii osoittamaan, miten uusi sotilaallinen humanismi eli Yhdysvaltojen ja Naton sotilaallinen toiminta ihmisoikeuksien nimissä kätkee julkisivunsa taakse koneiston, jonka ensisijaisena tavoitteena ei ole rauhanturvaaminen vaan Yhdysvaltojen poliittiset ja taloudelliset edut maailmalla. Pystykorvakirja-sarjaa.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515787446
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 325

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.