Äitiä ikävä

Ingström, Pia

"Mitä tehdä kun äiti kuolee? Hän on läsnä kaikkialla, hänen jälkeenjääneet tavaransa pitää lajitella, hänet löytää päiväkirjan sivuilta, tiliotteista ja reseptikokoelmista. Yhtäkkiä huomaa piilottavansa kaapin perälle muiden talismaanien kuten vauvanvaatteiden joukkoon isoäidin kamalat ruskeat villasukkahousut, joista äiti on tehnyt pitkät kalsarit ja säästänyt 20 vuotta mummun kuoleman jälkeen. Halusi tai ei, kaikesta mitä on tehnyt irrottautuakseen omasta äidistään - kirjallisuudenopinnoista, ryhmäterapiasta, työskentelystä maailmalla, Istanbulin-matkoista - muodostuu vain kehä hänen ympärilleen."

Pia Ingström (s. 1958) on filosofian lisensiaatti ja Hufvudstadsbladetin kulttuuritoimittaja. Häneltä on aiemmin suomennettu haastatteluteos Lentävä feministi, joka käsittelee feminististä liikettä 1970-luvun Suomessa. Uudessa kirjassaan Pia Ingström tarttuu vielä henkilökohtaisempiin aiheisiin ja jäljittää yhden ihmiselämän kokemuksia ja perustaa. Läsnä ovat 70-lukulaisuus ja sen perintö, matkat maailmalla, hoitotyö ja yllättäen myös Karjala, joka voikin merkitä yksilöhistoriassa paljon enemmän kuin pelkkää maantieteellistä aluetta. Kirja ilmestyy samanaikaisesti myös ruotsiksi.  

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515019479
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.