YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Syyrian sota
Ei saatavilla

Syyrian sota

Bahmani, Airin-Jäntti, Bruno

Syyrian sota ja Isis.

Perusteos aikamme suurimman inhimillisen katastrofin taustoista ja kehityksestä

Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueella puhkesi 2011 hallitusten vastaisia mielenosoituksia, jotka levisivät nopeasti myös Syyriaan. Protestointi muuttui pian aseelliseksi yhteenotoksi ja laajeni lopulta veriseksi sisällissodaksi, joka on vaatinut satojentuhansien ihmisten hengen ja ajanut miljoonat pakolaisiksi.

Sodan osapuolina ovat olleet presidentti Bashar al-Assadin johtaman hallituksen lisäksi useat hallitusta tai toisiaan vastaan taistelevat ryhmittymät. Myös ulkovallat ovat sekaantuneet konfliktiin pyrkiessään ajamaan omia tavoitteitaan.

Syyrian sota - Demokratiatoiveet diktatuurin ja islamismin ristitulessa on ensimmäinen perusteellinen suomenkielinen teos Syyrian sodan ja Isisin aihekokonaisuudesta. Se purkaa Syyrian sodan monimutkaista vyyhtiä ja luo yleiskatsauksen al-Assadin diktatuurin historiaan ja islamistista Syyriaa ajavien verkostojen järjestäytymiseen protestien puhjettua vuonna 2011.

Teos nojaa Irakin sota-alueilla ja Libanonin pakolaisleireillä koottuun laajaan tutkimusaineistoon. Tekijät ovat haastatelleet mm. yli kahtakymmentä jesidivähemmistöön kuuluvaa Isis-järjestön entistä vankia ja niin islamisteja kuin al-Assadin hallintoa paenneita perheitä sekä kartoittaneet syyrialaisten pakolaisten poliittisia näkemyksiä.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513198350
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 32.18
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Turkki ja L�hi-it�

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.