YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Elämä sanoiksi
Ei saatavilla

Elämä sanoiksi

Mazzarella, Merete

Merete Mazzarella on koko aikuisikänsä elänyt kirjoittaen ja opettanut muita kirjoittajia. Nyt omaelämäkerrallisen kirjoittamisen taitaja on koonnut kokemuksensa ja vinkkinsä elämäntarinan kertomisesta yksien kansien väliin. 

Jokaisella on kertomuksensa, toisilla hyvinkin raflaava elämäntarina. Elämästään voi kertoa lukemattomin tavoin, mutta omaa tarinaa ei aina ole helppo hahmottaa. Kirjoittaminen auttaa ymmärtämään, mitä itselle on tapahtunut. Se auttaa myös näkemään elämän logiikan ja magiikan. Miten kannattaa edetä, miten käsitellä muistojaan, mikä on kiinnostavaa, mikä toimii? 

Elämä sanoiksi on innostava ideakirja jokaiselle, joka tahtoo kertoa jotain tärkeätä itsestään. Antoisan teoksen ydintä ovat havainnolliset esimerkit eri kirjailijoiden työtavoista sekä pohdinnat kirjoittamisen tehtävistä, muistin luonteesta ja kirjailijan vastuusta suhteessa lähimmäisiinsä, joista hän kirjoittaa. Tarjolla on tuoreita näkökulmia paitsi kirjoittajille myös lukijoille - jokaiselle, joka haluaa pohdiskella elettyä elämää.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu:
ean: 9789513173258
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.