Kriittinen tiheys (ÄK)
Ei saatavilla

Kriittinen tiheys (ÄK)

Soininvaara, Taavi

YK:n Kenian päämajaan tehdään tuhoisa ohjusisku, jota seuraa uhkavaatimus: elleivät YK, Valuuttarahasto ja Maailmanpankki anna anteeksi maailman 50 köyhimmän valtion velkoja, kahden viikon kuluttua seuraa uusi isku. Kun ohjuksen jäännöksistä löytyy suomalaisen Globeguide-ohjausjärjestelmän osia, YK:n työntekijä Leo Kara lähetetään Sudanista Suomeen tutkimaan asiaa sillä välin kun länsimaiden tiedustelupalvelut työskentelevät kuumeisesti terroristien paikallistamiseksi.

Leo Kara ajautuu keskelle Globeguiden valmistajan Fennican lahjusskandaalia. Omapäinen ja hurjaluontoinen mies hämmentää kuvioita ja kerää vihamiehiä kaikkialla missä liikkuu, tällä kertaa listan kärkeen kiilaa KRP:n päällikkö Jukka Ukkola. Apua Kara saa yllättäen tyttären menetyksen kanssa taistelevalta juristi Kati Soisalolta ja tämän hakkeri-poikaystävältä Jonnyltä.

Venäläisyhtiö Sibirtek ja suomalaisten vallanpitäjien yhteydet KGB:hen ja sen perillisiin kytkeytyvät huippusalaisiin asekauppoihin, vahinko vain, että joku raivaa todistajat tieltä juuri ennen Karan kohtaamista. Ja kaiken aikaa kello tikittää, seuraava ohjusisku lähestyy...

Uuden neliosaisen trillerisarjan vauhdikas ja yllätyksekäs avaus.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: ��n
ean: 9789513150938
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.