Tulevaisuuden seksielämä - viettien vallankumouksia

Baker, Robin

TIETOPAKETTI LISÄÄNTYMISEN ANATOMIASTA, SEKSUAALISUUDEN ERI MUODDISTA, SEKSITAUDEISTA JA MEITÀ OHJAAVISTA IKIAIKAISISTA VIETEISTÄ

Lapsettomuuden hoidossa ollaan ottamassa valtavia edistysaskeleita. Jo nyt voimme luopua riskialttiista ja hankalista ehkäisymenetelmistä ja sen sijaan antaa steriloida itsemme. Siitä huolimatta voimme hankkia omia biologisia lapsia vaikkapa pakasteeseen tallettamiemme sukusolujen avulla. Pian hedelmättömyysongelmat jäävät historian ja perhesuunnittelu käy yhä täsmällisemmäksi. Oman lapsen voi synnyttää joko itse tai sijaissynnyttäjän avulla, ja sukusolun voi hedelmöittää esimerkiksi internetissä solujaan kauppaavan urheilutähden kanssa. Ellei sitten halua kloonata itseään tai jotakuta läheistään. Monista tämä vaikuttaa luonnonjärjestyksen horjuttamiselta, rodunjalostukselta ja ihmisen geenipoolin köyhdyttämiseltä. Lisääntymisbiologi Robin Baker tarkastelee uhkakuvia ja tulevaisuuden mahdollisuuksia tiedemiehen näkökulmasta. Lisääntymistekniikat tulevat mullistamaan niin perherakenteen, sukulaissiteetkin seksitavatkin, ja yhteiskunta joutuu aivan uudenlaisten haasteiden esteen.

Tulevaisuuden seksielämän jokainen luku alkaa pienellä novellilla.
Niissä Baker kuvaa viihdyttävästi tilanteita, joihin saatamme joutua ennen kuin huomaammekaan.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513117054
Ilmestymisvuosi: 1999
Kirjastoluokka: 30.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.