Kunnian kentt
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Kunnian kentät

Rouaud, Jean

Lukija saa tutustua Loirejoen sateisessa laaksossa elävän perheen kolmeen sukupolveen. Kirjassa on läsnä sekä nykyhetki että ensimmäisen maailmansodan aika. Nykyhetkessä on äidinisä, joka istuu joka aamu samaan aikaan korituoliinsa tai ajaa huolettomasti, sätkä suupielessään, sateisella tiellä Citroeniaan, lempinimeltään Kuhmu, sillä aikaa kun äidinäiti työntää kätensä ikkunasta ja yrittää ulkokautta panna vauhtia tuulilasinpyyhkijöihin.


On isän täti Marie, koko seudun kunnioittama opettaja, joka on uhrannut koko elämänsä koululle ja seurakunnalle ja osaa aina onnettomuuden kohdatessa kääntyä oikean pyhimyksen puoleen. On nuorin tytär Lucie, hänen englantilainen miehensä "mister Dzon" ja liuta lapsia.

Lasten ja lastenlasten silmin nähdään, miten koko kodikas maailma hajoaa vähitellen, kun ensin isänäiti, sitten isänisä ja lopulta myös isä, Joseph, kaatuvat tautivuoteelle ja kuolevat. Tämä murtaa myös Marie-tädin elinvoiman. Ennen kuolemaansa hän antautuu muistelemaan veljiään Josephia ja Emileä, jotka olivat jääneet "kunnian kentille", ensimmäisen maailmansodan taisteluhautoihin.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513097219
Ilmestymisvuosi: 1992
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.