YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Columbia

Jekel, Pamela

Suuri joki alkaa pohjoisesta korkealta Kanadan sinisiltä jäätiköiltä, polveilee, puskeutuu kanjoneihin ja graniittiin. Kylmän metsäjärven muistoja kuljettaen se virtaa vihreän vuolaana ja voimakkaana tässä mahtavassa tarussa, joka kertoo Amerikan viimeisistä erämaista ja rohkeista ihmisistä, jotka kesyttivät ne.

Taru alkaa yhdeksän tuhannen vuoden takaa, jolloin nuori paimentolainen surmaa valtavan mastodontin, ja päättyy nykypäivään, jolloin arkeologiryhmä ponnistelee saadakseen talteen tämän surman jäljet. Näiden äärikohtien välille kasvaa värikäs perhekronikka viiden sukupolven vaiheista 1700-luvun lopulta 1940-luvulle.
Perheen dynastian perustaa Ilchee, chinookintiaaniprinsessa, solmimalla liiton valkoisen kauppiaan kanssa. Voimahahmoja jälkeläisten joukossa ovat Isaac, sahaimperiumin rakentaja, sekä hänen poikansa Will, jonka elämäntyönä on Grand Coulee Dam – yksi maailman suurimmista ihmiskätten töistä.
Columbia on historiallisen aito ja mielikuvituksellisen rikas tarina sankareista ja roistoista, jotka ovat unelmoineet maasta ja vallasta, kullasta, tukeista ja lohesta, taistelleet luontoa vastaan ja luonnon puolesta.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513066246
Ilmestymisvuosi: 1989
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.