YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Karvas kuin kuolema

Grebe, Camilla; Träff, Åsa


Siri on kollegansa Ainan kanssa perustanut tukiryhmän hyväksikäytön uhreiksi joutuneille naisille. Yhden naisen poikaystävää epäillään murhasta, ja yrittäessään auttaa Siri tulee sekaantuneeksi murhatutkimuksiin. Siri toipuu yhä kokemastaan väkivallasta, ja tukiryhmän intensiiviset keskustelut saavat raskaana olevan Sirin kyseenalaistamaan oman parisuhteensa. Voiko hän todella luottaa rakastettuunsa, vaikka niin moni mies kohtelee puolisoitaan kaltoin?

Henkilökohtaiset kysymykset kuitenkin väistyvät murhaajan jahdissa, jossa kaikki ovat epäiltyjä: uhrin elämässä olleet miehet, hänen oma poikansa ja jopa osa tukiryhmän naisista.

Siri Bergman -sarjan toinen osa oli Ruotsissa ehdolla vuoden 2010 parhaaksi rikosromaaniksi. Psykologinen jännitysromaani käsittelee naisten kokemaa väkivaltaa ja sitä, miten mikään ei riitä suojaamaan naisia - ei yhteiskunnallinen asema, raha tai ikä.

"Taidokkaasti rakennettu ja tarjoilee monia yllättäviä käänteitä... Kirjaa ei voi laskea käsistään." - Skånska Dagbladet, Ruotsi

 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512439515
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: T 84.2
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.