Status

Kaunisto, Milja

Ranskan vallankumous on viskannut aatelisnaisen kullatusta palatsista katuojaan ja tarjonnut pyövelinkisällille avaimet valtaan.

Marianne on kreivitär ja bordellin madame, tasavallan symboli ja vallankumouksen vihollinen. Isidore on pyöveli, vahtimies ja Robespierren suojatti. Yhdessä he ovat oppineet kuoleman aikakauden kauneimman lauseen: "Minä elän." Vasta mestauslavalla Marianne ymmärtää lauseen merkityksen.

Kun mielipuolinen vallankumous kääntyy päälaelleen, on Isidorella mahdollisuus päästä asemaan, josta hän on voinut vain uneksia. Mutta Isidorenkin on pian valittava tiensä menneen ja tulevan risteyksessä. Karttanaan hänellä on yksi ainoa sana: Marianne.

Purppuragiljotiini-trilogian huima päätösosa Status vie lukijan pelon raatelemaan Pariisiin, missä verivanat osoittavat suunnan vallan huipulle. Kaunisto hallitsee kerronnan vetovoiman. Hän kuvaa taitavasti myös kaikkein jännittävimmät juonenkäänteet historiallisia tosiasioita kunnioittaen.

 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512408658
Ilmestymisvuosi: 2018

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.