YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Koskinen ja siimamies rikosromaani

Jokinen, Seppo

Komisario Koskinen on noussut suomalaislukijoiden suursuosioon - syksyn uutuus Hiirileikki vietti kolme kuukautta Mitä Suomi lukee -listan kärkikymmenikössä. Uuttera tamperelaiskomisario on ratkonut rikoksia jo yhdessätoista romaanissa, ja nyt sarjan viisi ensimmäistä teosta ovat saatavilla kätevinä pokkaripainoksina.

Rikosylikonstaapeli Sakari Koskinen on väsynyt ja tuskastunut; hän potee huonoa omatuntoa kaikesta: vähiin jääneestä liikunnasta, siitä ettei ole tarpeeksi aikaa vaimolle ja pojalle, siitä että silmä seuraa ehkä liiankin hanakasti erästä tiettyä naispuolista työtoveria. Lisäksi jutut ovat pahasti kesken ja nyt tuli tämä Hervannan tapaus. 16-vuotias Katja Autio löydettiin tien varresta kuristettuna, ja pian tapahtuu se, mitä Koskinen ja kollegat Tampereen Sorin poliisitalossa ovat pelänneet: uhkaavan yrityksen jälkeen murhaaja onnistuu toistamaan tekonsa. Aika käy vähiin, paineet rikososastolla kasvavat ja Koskinen on ristitulessa. Liikkeellä on mielipuoli murhaaja joka vuorenvarmasti iskee uudelleen...

Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512348503
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: T842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.