YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ada Gootti ja hiiren haamu
Ei saatavilla

Ada Gootti ja hiiren haamu

Riddel, Ghris

Ada Gootti on lordi Gootin ainoa lapsi. He asuvat kaksin valtavassa Kalmatollon kartanossa Kalmanmaan kreivikunnassa. Lordi Gootti on sitä mieltä, että lasten tulee kuulua muttei näkyä. Niinpä Adan täytyy käyttää isoja tömiseviä saappaita, jotta lordi Gootti kuulee tytön askeleiden lähestyvän ja saattaa väistää tämän livistämällä lukukammioonsa. Ada ei isäänsä juuri näe, ja tiuhaan vaihtuvista kotiopettajattarista ei ole ystäviksi, joten hän on oikeastaan aika yksinäinen. Kaikki muuttuu eräänä iltana, kun Ada tapaa huoneessaan aavemaisen hiiren nimeltä Ishmael. Yhdessä he päättävät selvittää, mitä kummaa Kalmatollon kartanon pölyisissä nurkissa ja unohtuneissa kolkissa oikein on meneillään.

Ada Gootti ja hiiren haamu on vastustamattoman outoja henkilöhahmoja, nokkelaa huumoria, unohtuneita vieraita, puutarhatonttuja, aaveita ja muita karmeuksia vilisevän Ada Gootti -sarjan ensimmäinen osa. Se palkittiin Costa Children’s Book Awardilla vuoden parhaana lastenkirjana 2013. Kieliasusta vastaavat huippusuomentajat Jaana Kapari-Jatta ja Kristiina Drews.Chris Riddell (s. 1962) on Brightonissa asuva, monesti palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuden kuvittaja ja kirjailija. Hän tekee myös poliittisia pilapiirroksia The Observer -lehteen. Riddellin suosittu Ada Gootti -sarja on hurmannut niin lapset kuin heidän vanhempansa.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512099917
Ilmestymisvuosi: 2015

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.