YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Himoitse, leiki ja rakasta : avioliiton pelastustarina
Ei saatavilla

Himoitse, leiki ja rakasta : avioliiton pelastustarina

Tirkkonen, Suvi

Mitä tekee nainen, jolla on 18-vuotinen, kitkuttaen eletty avioliitto takanaan eikä tietoa paremmasta? Pakkaa kassit? Ei vielä. On niin monta kysymystä, joihin on ensin löydettävä vastauksia. Miksi ystävät ympärillä eroavat yksi toisensa jälkeen? Mihin rakkaus ja intohimo katoavat? Onko seksielämän surkastuminen väistämätön tosiasia? Pitäisikö meidän olla jo huolissamme lajimme säilymisestä? Riittääkö lääkkeeksi keskustelu? Miksi parisuhdekurssit ja -terapiat eivät auta?

Vastauksia etsiessään nainen löytää vähitellen myös itsensä ja naiseutensa - omat halunsa, flirttailun taitonsa ja biologisen hymynsä. Hän heittää suomalaisten raatajasukupolvien mallit romukoppaan,minkä seurauksena mullistuu koko perheen elämän aina lapsia myöten.

Suvi Tirkkonen ehdottaa omien kokemuksiensa pohjalta kylmenneen suhteen korjaamiseksi paluuta alkuun, eräänlaista nykyversiota luolaihmisen elämäntavasta, jossa intohimo ei hiivu eikä suorittamisesta aiheutuva stressi vaivaa. Tirkkonen antaa pistämättömiä käytännön ohjeita, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu:
ean: 9789512085620
Kirjastoluokka: 148
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Seksi ja suhteet

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.