YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Beulahin kukkulalla
Ei saatavilla

Beulahin kukkulalla

Hill, Reginald

TV-sarjasta Yorkshiren etsivät tuttujen poliisien Dalzielin ja Pascoen tutkimuksia.


Ruokkoamaton rikosylitarkastaja Andy Dalziel ei siedä tomppeleita. Mutta kyllä Dalzielissakin on sietämistä - erityisesti hänen säyseällä alaisellaan, etsivä Peter Pascoella. Jotenkin kummasti töykeän, röyhkeän, viinaan menevän paksukaisen ja tämän sliipatun, sivistyneen työparin yhteistyö kuitenkin toimii.

Kesän kuumimpana päivänä Dalziel ja Pascoe saavat käsiinsä tapauksen, joka koettelee heidän kykyjään. Seitsemänvuotias Lorraine Dacre on kadonnut jäljettömiin Danbyn pikkukylästä. Dalziel uumoilee pahinta, sillä 15 vuotta aiemmin samalla alueella, Dendalen sittemmin padotussa laaksossa, katosi kolme lasta. Tuolloin syylliseksi epäiltiin paikallista teini-ikäistä erakkoa, Benny Lightfootia, mutta tämäkin katosi ennen kuin Dalziel ehti suorittaa pidätystä. Nyt Danbyn rakennusten seiniin on alkanut ilmestyä töhryisiä graffiteja: BENNY ON PALANNUT!

Oman lusikkansa soppaan laittavat myös Danbyn umpimieliset asukkaat, joista useammalla kuin yhdellä on jotain salattavaa. Jääkö kadonneiden lasten tapaus tälläkin kertaa ratkaisematta?

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512079780
Ilmestymisvuosi: 2009
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.