Engleby
Ei saatavilla

Engleby

Faulks, Sebastian

Kun tapaamme Mike Englebyn ensimmäisen kerran, eletään 1970-luvun alkua Isossa-Britanniassa. Hippiaate vetelee viimeisiään ja oikeistovoimat kaappaavat vallan Chilen demokraattisesti valitulta sosialistihallitukselta.

Avustuksen turvin Englannin kunnianarvoisimpaan yliopistoon päässyt Mike Engleby tarkkailee maailmanmenoa ja parempiosaisten opiskelutovereidensa edesottamuksia niin viiltävän ironisesti kuin vain köyhyyden ja koulukiusauksen kokenut työväen luokkainen älykkö voi.

Poikkeuskohtelun Englebyn armottomassa katsannossa saa kaunis ja suosittu Jennifer Arkland, johon Englebyllä on ainakin omasta mielestään aivan erityisen läheinen suhde.

Kun Jennifer yllättäen katoaa, poliisi kohdistaa epäilynsä epäsiistiin ja epäsosiaaliseen Englebyyn. Tapaus jää kuitenkin ratkaisematta.

Vuodet kuluvat, mutta Jenniferin katoaminen ei jätä toimittajanuralle ajautunutta, ulkopuolisuuden tunteen riivaamaa Englebyä rauhaan. Hän palaa opiskeluaikojensa maisemiin saadakseen selvyyden 15 vuoden takaisiin tapahtumiin - ja omaan sotkuiseen sieluunsa. Pala palalta valkeneva totuus on yhtä kauhistuttava kuin yllättäväkin, ennen kaikkea Mike Englebylle itselleen.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu:
ean: 9789512078752
Ilmestymisvuosi: 2009
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.