Hacker 1. Hänen verkossaan & Hacker 2. Hänen ihollaan

Wild, Meredith

Räjähtävää romantiikkaa, kipinöivää kiihkoa ja piinkovaa bisnesvainua - menestyssarjan ensimmäinen ja toinen osa nyt samoissa kansissa! 

Hänen verkossaan: Määrätietoinen Erica Hathaway on juuri valmistunut Harvardista ja hakee nyt rahoitusta muotialan start up -hankkeelleen. Kipinät lentelevät, kun neuvottelupöydän toiselle puolelle asettuu kiivasluonteinen miljonääri Blake Landon - entinen hakkeri, nykyinen bisnesenkeli. Räjähtävä intohimo syttyy heidän välilleen ja saa täyttymyksensä hotellisviitissä Las Vegasin valojen välkkeessä. Blake tuntuu saavan selville kaikki Erican salaisuudet - myös ne, jotka tämä mieluiten unohtaisi itsekin. 

Hänen ihollaan: Erica Hathawayn ja kiivasluonteisen bisnesenkelin Blake Landonin suhde on joutumassa vaakalaudalle menneisyyden salaisuuksien paljastuttua. Voiko itsenäisyydestään tiukasti kiinni pitävä Erica luottaa kontrollinhaluiseen mieheen? Miten rakastavaiset selviytyvät ulkopuolelta tulevien uhkien keskellä?

Kustantaja: Seven
Sidosasu:
ean: 9789511446170
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.