Paikka vapaana
7,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Paikka vapaana

Rowling, J.K.

Harry Potterin luojan uusi aluevaltaus, "aikuisten romaani" J.K. Rowlingin Paikka vapaana on idylliseen pikkukaupunkiin sijoittuva älykäs, mustan huumorin sävyttämä romaani täynnä yllätyksellisiä käänteitä.

Kun Barry Fairweather kuolee odottamattomasti hieman yli 30-vuotiaana, pieni englantilainen Pagfordin kaupunki on shokissa.

Pagford näyttää todelliselta englantilaiselta idylliltä mukulakivisine toreineen ja vanhoine kirkkoineen, mutta kauniin fasadin takana on sota käynnissä. Rikkaat ja köyhät sotivat keskenään, nuoriso käy sotaa vanhempiaan vastaan, vaimot sotivat miestensä ja opettajat oppilaidensa kanssa... Pagford ei ole lainkaan sellainen miltä se päällisin puolin näyttää.

Barryltä tyhjäksi jäänyt paikka seurakuntaneuvostossa käynnistää rajuimman taistelun mitä kaupungissa on ikinä koettu. Kuka voittaa vaalit, joita värittävät intohimo, kaksinaamaisuus ja odottamattomat paljastukset?

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511269540
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.