Kasari

Poijärvi, Sari; Westö, Kjell

80-luku oli olkatoppausten, neonvärien ja pillifarkkujen, juppien ja solariumin, aidsin ja Tsernobylin aikaa. Se alkoi punk-henkisesti ja päättyi Berliinin muurin murtumiseen. Valokuvataiteilija Sari Poijärven ja kirjailija Kjell Westön kaleidoskooppimainen leikekirja kertoo kuvin ja tarinoin tästä ylenkatsotusta vuosikymmenestä.

Poijärvi esittelee kuvin oman kasarihistoriikkinsa. Upean skräppikirjan dokumenttivalokuvat, julkkisten henkilökuvat, julisteet ja lehtileikkeet vievät suoraan 80-luvun tunnelmiin.

Kirjailija Kjell Westö herättää kasarin henkiin tarinoillaan. "Rakas Kasari! Jos joskus tanssit nuoralla, jonka viritimme 70-lukulaisen menneisyytesi ja myrkynvihreän nousukkuutesi väliin, niin nyt. Karkailevia kaupunginjohtajia, hyväosaisten lakkoilua, maan tasalle tuhopoltettua menneisyyttä, actors in the White House, hiuskiinnettä, kolmen kullan Haemaelaeinen, ja Pelle Miljoonasta oli kuoriutunut jälkihippi. Tulevaisuus biccasi kärsimättömänä pinkeissä säärisuojissaan."

 

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511255642
Ilmestymisvuosi: 2011
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Taide

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.