AC/DC: Maximum Rock & Roll
Ei saatavilla

AC/DC: Maximum Rock & Roll

Engleheart, Murray - Durieux, Arnaud

For those about to rock, we salute you! Legendaarisen rockbändin definitiivinen tarina

Vuonna 1973 perustettu AC/DC on maailman suosituimpia rock-bändejä. Se ohittaa 140 miljoonan kappaleen levymyynnillään mm. Rolling Stonesin, U2:n ja Madonnan, ja sen maailmankiertueet kuuluvat musiikkiteollisuuden tuottavimpiin. Australialais-brittiläinen AC/DC aloitti maailmanvalloituksensa Lontoon maineikkaalla Marquee-klubilla vuonna 1976. Se takoi menestystä, kun kohtalo puuttui peliin helmikuussa 1980 ja laulaja Bon Scott kuoli traagisesti rankan ryyppäämisen seurauksena. Mutta AC/DC jatkoi: laulajaksi pestatun Brian Johnsonin kanssa se julkaisi albumin Back In Black, josta tuli rockin suuria klassikoita ja jota myytiin yksin Yhdysvalloissa huikeat 21 miljoonaa kappaletta. Paria vuosikymmentä myöhemmin suosio ei ole hiipunut: AC/DC on bändi, joka kestää isältä pojalle.

Murray Engleheart on Australian arvostetuimpia musiikkitoimittajia ja johtava AC/DC-asiantuntija. Arnaud Durieux on entinen rock-journalisti, joka on seurannut bändin uraa ja koonnut siitä arkistoa yli neljännesvuosisadan ajan. Massiivisen elämäkerran taustalla on yli 60 haastattelua, 5000 lehtileikettä ja 700 tv- ja radiohaastattelua.

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789511238294
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.