Toiset kengät

Väisänen, Hannu

Murrosikäisen pojan yksityinen kasvukertomus muuttuu yleisinhimilliseksi selviytymistarinaksi, koskettavaksi romaaniksi siitä, miten taiteilija syntyy.

Väisänen rakentaa aistivoimaisella, fantastisella kielellään fiktiivisen maailmansa, jonka asukkaita ovat kodin, kaupunginosan, koulun ja lähiseudun hellyttävät, merkilliset, surkuhupaisetkin olennot, niin ihmiset kuin esineetkin. Kaikkea kehystävä kaupunki on kuin keskeneräinen maalaus, jonka neuvokas Antero keskeneräiseksi jättääkin, mutta siitä pystyy tunnistamaan myös ihan oikean Oulun.

Toiset kengät on kirja muistamisesta, maailman taianomaisesta hahmottamisesta. Sen lumo piilee arjen pienissä ja suurissa ihmeissä. Se pystyy myös antamaan vastauksia heille, jotka esittävät tänä päivänä kysymyksiä poikien ja nuorten miesten pahoinvoinnista, ja uskoa heille, jotka toivovat, että sellaisesta on mahdollisuus selviytyä.

Kustantaja: Otava
Sidosasu:
ean: 9789511212720
Ilmestymisvuosi: 2007

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.