YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Valoa ja varjoa - 90 kuvaa Suomesta
Ei saatavilla

Valoa ja varjoa - 90 kuvaa Suomesta

Kähkönen, Sirpa; Iso-Markku, Jaana

Eduskuntatalon rakennusurakka ja ensimmäinen kahvilaiva sodan jälkeen, Kurun onnettomuus ja Lapuan räjähdys, pakasteita ja puliukkoja, Jumalan teatteria ja euroaikaa, siirtotöitä ja keihäsmatkoja, lauantaitansseja ja lottoa, Ansa ja Tauno, Dingo ja Lordi - elämyksiä, tunteita, käännekohtia, arjen iloja ja suruja. 90-vuotiaan Suomen historia on ollut vuoroin varjoa, vuoroin valoa.

Kahden historioitsijan yhteistyönä syntyneen, muistoja herättävän juhlakirjan kuvaamat tapahtumat ovat ihmisen näköisiä kurkistusaukkoja siihen, miten itsenäisyytemme aikana Suomessa on eletty ja kuinka historian suuret käännekohdat ovat vaikuttaneet pienen ihmisen arkeen. Sodat, pulat, lamat, lähdöt ja paluut kuvataan arjen kautta.

Kirja ei juokse historian merkkipaalulta toiselle, vaan mutkittelee menneisyyden kujilla ja kyläteillä etsimässä syvätarkkoja tuokiokuvia. Näin nousevat esiin myös monet hiljaiset merkkihenkilöt, joita suuressa historiankirjoituksessa ei usein muisteta, mutta jotka ovat tehneet elämäntyönsä Suomen puolesta.

90 kuvaa kansakunnan yhteisestä albumista, 90 tarinaa itsenäisestä Suomesta - puhuttelevasti kuvitetun kauniin juhlakirjan kullakin aukeamalla on sekä kuva että siihen liittyvä teksti.

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511212157
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 927

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.