YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Siivet varpaiden välissä
Ei saatavilla

Siivet varpaiden välissä

Lehtinen, Tuija

Maalta Vantaan lähiöön muuttava Tinni ottaaa yhteen lähiön jengin kanssa. Uusien tuttavuuksien joukossa on huumeidenkäyttäjiä ja väkivalta ja rikokset ovat arkipäivää. Tinni pärjää mutta ei sopeudu.
”Joku laulu väittää, että joka pojalla on siivet kantapäissä, mutta mun kohdalla se ei ole koskaan pitänyt paikkaansa. Mulla on siivet varpaiden välissä, ja siks mun elämä on välillä melkoista takkuamista. Mä olin suvun musta lammas jo sen takia että olin poika, ja mä sain tuta sen nahoissani. Mä olin varma, että tikahtuisin siellä maalla kuoliaaksi ennen kuin täyttäisin kuustoista. Mutta sitten kohtalon oikku tempas meidät pois sieltä. Junassa matkalla Hesaan mä ajattelin, että kaupunki ois täynnä kimmoja, jotka ootti että Apilan poika huomais ne. Mä olin Tinni Valloittaja, ja tavaravaunussa oli mun uljas ratsu jolla mä ravaisin pitkin kartsaa ja kansa heittelis kukkia mun ylle. Joo-o, kyllä kimmoissa löyty, mutta mä löysin jotain muutakin: meidän kulmien jengin.” 


Tuija Lehtinen on tehnyt uuden aluevaltauksen, kirjoittanut pitelemättömän hilpeän ja villin haikean kuvauksen nuoruudesta ja jengistä, kuusitoistavuotiaan löytöretkestä itseensä.

Kustantaja: Seven
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789511199489
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: TN84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.