Muukalaiset

Muukalaiset

Tuuri, Antti

"Kuljettiin kaupungin läpi. Kadunvarsilla kaupungin asukkaat katselivat meitä, ja näytti että niillä oli meitä kohtaan hyvä tahto. Erik Eerikinpoika kulki ensimmäisenä ja nosti hattua ihmisille vähän väliä. Me emme kuulleet pilkkahuutoja, eikä meitä kivitetty eikä heitelty hevosensonnalla; kadunvarren ihmiset näyttivät minusta oikeilta, uskossaan lujilta kristityiltä. Neuwiedin kreivi oli antanut turvan monelle uskovaiselle ja kaupunkiin oli saanut asettua moni maailman vainoama ja kirkkoruhtinaitten jahtaama hiljainen."


Muukalaiset on kolmas osa Antti Tuurin vaikuttavaa Äitini suku -sarjaa. Se kertoo nuoresta Ulla Kirjamaasta ja tämän läheisistä; tositapahtumiin perustuvan romaanin järkyttävistäkin ihmiskohtaloista nousee väkevä tarina vakaumuksensa takia maanpakoon ajetuista Eerikinpojista ja heidän seuraajistaan, jotka etsivät turvapaikkaa 1700-luvun Euroopassa. Sarjassa on ilmestynyt aiemmin Eerikinpojat sekä Ullan kirja.

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511186083
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.