YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Valon tällä puolen

McCann, Colum

Valon tällä puolen on romaani New Yorkin rakentajista, työstä metrotunneleissa ja pilvenpiirtäjien huipulla – mutta myös otteen heltiämisestä, elämästä asunnottomana metrotunnelien hämärässä. Tämä syvästi koskettava kertomus erään perheen kohtaloista kolmen sukupolven ajalta on irlantilaissyntyisen Colum McCannin läpimurtoteos, aikamme suuria romaaneja.

Vuonna 1916 New Yorkin East Riverin alle kaivetaan metrotunnelia. Syvällä maan uumenissa kaiken maailman siirtolaisten joukossa lapioi mutaa myös kotiseutunsa Georgian jättänyt nuori musta mies Nathan Walker.
Nathan nai valkoisen naisen. Harlemissa heidän avioliittoaan eivät hyväksy valkoiset eivätkä mustat, mutta se ei himmennä heidän elämänuskoaan eikä omanarvontuntoaan. He saavat kolme lasta, joista vanhin, Clarence, liittyy aikanaan yhteen intiaaninaisen kanssa.

Vuosikymmeniä myöhemmin, 1990-luvulla, Clarencen poika, Lehtisammakoksi kutsuttu, entinen pilvenpiirtäjien rakentaja, taistelee kylmyyttä vastaan New Yorkin metrokäytävissä muiden asunnottomien joukossa. Siellä hän junien kiitäessä ohi kertoo elämäntarinaansa katutyttö Angielle, tunnelin uudelle asukkaalle.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511157960
Ilmestymisvuosi: 1999
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.