YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Foe
Ei saatavilla

Foe

Coetzee, J. M.

Robinsonin - ja Perjantain - autiolla saarella oli kolmaskin haaksirikkoinen. Mutta Susan Barton oli nainen, ja realisti, eikä hänen kertomansa sopinut siihen tarinaan jota kirjailija sepitti. Ei ennen kuin nyt...
Daniel Defoen, tai Foen, mestariteos elää vuosisadasta toiseen. Se kiehtoo myös tämän päivän suurimpia kirjailijoita, kuten Michael Tournieria - ja nyt eteläafrikkalaista J. M. Coetzeeta.
Foe on bravuurisuoritus: Coetzee pyyhkii pois jo kerran kirjoitetun kertomuksen ja paljastaa "totuuden", sen mitä todella tapahtui silloin, autiolla saarella, Lontoossa kirjailijan kammiossa. Ja se minkä Coetzee paljastaa, onkin tarinaan sopimaton puoli omasta ajastamme, vaiennettu. On syntynyt uusi kertomus, jonka arvoituksellisuus haastaa ja houkuttaa.

"Keinoinaan monitasoinen ironia ja kuvitteellinen lähtökohta - kaunokirjallisen tekstin ’totuuden’ paljastaminen - Coetzee avaa uuden, säpsähdyttävän näkymän toisensa jälkeen siihen, mitä kieli, tietoisuus ja identiteetti syvimmiltään merkitsevät."
- The Washington Post

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511093206
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.