YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sota vai rauha

Siskin, Mihail

Menestyskirjan uusi laitos sisältää kirjailijan jälkisanat suomalaisille lukijoille

Palkitun kirjailijan esseekokoelma Venäjästä ja venäläisyydestä, tsaarien ja tyrannien, kirjailijoiden ja vankileirien, toivon ja epätoivon maasta, jonka nykytilaa ymmärtääkseen täytyy sukeltaa syvälle historiaan.

Kirjailija Mihail Šiškin osasi ennustaa Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan jo vuonna 2019. Tässä vuonna 2023 päivitetyssä kirjassaan arvostettu emigranttikirjailija käy kiinni hänelle toistuvasti esitettyihin kysymyksiin.

Miksi Venäjän vallankumoukset ja demokraattiset uudistukset johtavat aina diktatuuriin?

Mikä estää venäläisiä kapinoimasta alistajiaan vastaan?
Mitä meidän pitäisi ajatella Venäjän kulttuurista ja kansasta tilantessa, jossa maan hallinto käy tuhoamissotaa veljeskansaansa vastaan?

Entä onko Venäjällä toivoa muutoksesta?

Siskinin taidokkaan, kehutun ja ahkerasti luetun esseekokoelman uusi laitos sisältää kirjailijan suomalaisille lukijoilleen osoittamat jälkisanat.

Mihail Šiškin (s.1961) on moneen kertaan palkittu venäläinen kirjailija, jota on verrattu suuriin klassikoihin, kuten Tolstoihin, Tšehoviin ja Joyceen. Šiškin asuu perheineen Sveitsissä, jossa hän on työskennellyt muun muassa pakolaiskeskuksen tulkkina. Šiškin on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija, ja hänen nyky-Venäjää käsitteleviä kirjoituksiaan on julkaistu laajalti eurooppalaisissa medioissa, myös Helsingin Sanomissa. Sota vai rauha -kirjaa on myyty Suomessa yli 30 000 kappaletta.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510506301
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: T 90

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.