YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Maailman viimeiset tyypit: Hirviöulottuvuus

Brallier, Max

Maailmanlopun jälkeinen seikkailusaaga jatkuu.

Taattua vauhtia ja kohellusta tyyppien tyyliin! Hittisarjan uudessa osassa tyypit sinkoutuvat uuteen ulottuvuuteen yrittäessään estää maailmaa tuhoutumasta lopullisesti.

Maailmanlopun siistein kaverijengi on paennut täpärästi kielletystä linnakkeesta, mutta vaarat eivät ole ohi. Thrull on voitolla ja saattaa tuoda ?e???c? Muinaisen maan päälle koska tahansa. Jackin kosminen käsi on kuitenkin voimistunut, ja hän voi oppia käyttämään uusia voimiaan... toisessa ulottuvuudessa!

Mätöntäyteinen suosikkisarja on pullollaan maailmanlopun zombeja, monstereita ja kaverijengin riemukasta huumorin kuorruttamaa kohellusta. Runsaalla kuvituksella höystetty vauhdikas seikkailu on edennyt yhdeksänteen osaan.

Max Brallier on yhdysvaltalainen kirjailija ja Douglas Holgate australialainen kuvittaja. Yhdessä he ovat luoneet yllättävän, karmivan ja hilpeän maailmanlopun maailman, josta on tehty myös animaatiosarja Netflixiin.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510505908
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: N 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.