Tietopalat: Kiehtovat yöeläimet

Mäki, Miina

Liity hämärän kulkijoiden ja yöllisten saalistajien matkaan.

Kiehtovat yöeläimet esittelee mielenkiintoisia lajeja kissaeläimistä hämähäkkeihin ja tutustuttaa maailmaan, joka valvoo kun me nukumme. Tietopalat-sarjan helppolukuiset tekstit ja kauniit kuvat innoittavat oppimaan uutta.

Mitä eroa on yö- ja päiväeläimillä? Millaiset aistit ovat niillä, jotka kulkevat vain pimeän turvin? Entä missä yöeläimet ovat päivisin? Tämä alakoululaisille suunnattu tietokirja esittelee, millaisia eläimiä luonnossa liikkuu öiseen aikaan ja miten ne elävät. Monipuolisessa Tietopalat-sarjassa on sopivan verran tekstä ja uuden oppimiseen kutsuvat värikuvat - tuhtia tietoa kertyy kuin huomaamatta!

Miina Mäki työskentelee John Nurmisen Säätiössä ja on koulutukseltaan meri- ja ympäristöbiologi sekä tutkimussukeltaja. Hänet tunnetaan muun muassa Elonkirjo-kuvakirjan kirjoittajana.

Sini Kuparinen on helsinkiläinen kuvittaja ja graafikko. Hän on erikoistunut muun muassa eläinten piirtämiseen. Kuparinen on kuvittanut suositun Kaverimme koira -Tietopalan.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510505878
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 58.9

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.