Ihmeellinen aika

Akkermans, Emily

Mitä aika oikeastaan on?

Tämä alan asiantuntijan kirjoittama kuvitettu tietokirja vie tajunnanräjäyttävälle tutkimusmatkalle aikaan, sen historiaan ja olemukseen. Ihmeellinen aika saattelee tutkimaan ajan käsityksen, mittaamisen ja määrittelemisen historiaa ja nykyhetkeä sekä pohtimaan, mitä aika oikeastaan on. Entä onko aikamatkustus mahdollista?

Ajassa mitataan oppitunteja, vuosia ja aikakausia. Toisinaan on kiire, joskus aika käy pitkäksi. Vuodenajat vaihtuvat vääjäämättä, tunnissa on 60 minuuttia, mutta ihmisillä on toisinaan keskenään hieman eri käsitys ajasta ja moni eläin toimii sisäisen kellon avulla. Aikaa on myös avaruudessa, ja ilmeisesti se on suhteellista. Tämä asiantunteva, syväluotaava ja värikäs tietokirja herättelee pohtimaan, miten aikaa oikeastaan voi hahmottaa, mitata ja ymmärtää.

Emily Akkermans on filosofian tohtori, joka työskentelee kuraattorina Lontoon Royal Observatory Greenwichissa - ajan mittauksen sydämessä.

Jan Bielecki on Lontoossa asuva kuvittaja ja graafikko.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510505786
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 52.8

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.