YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Mintun makuinen murha - Mysteerimestarit Olivia & Icarus 1

Luoma, Mari

Herkullisen mysteerisarjan avaus

Mysteerimestarit Olivia & Icarus on yli kymmenvuotiaille suunnattu dekkarisarja, jossa arvoituksia ratkovat kipakan ilkikurinen Olivia ja julkkisetsivä Isac Icarus. Yllätyksellinen juoni henkii etsiväklassikoiden Poirot’n ja Sherlock Holmesin tunnelmaa.

Olivia on saanut Koreilevan Kurjen tyttökoulussa liikanimen Murhatyttö, koska rakastaa dekkariklassikoita. Kun sisäoppilaitoksessa tapahtuu oikea murha, hän päättää ratkaista tekijän. Virallisesti tutkimuksia hoitaa julkkisetsivä Isac Icarus, jonka Olivia heti arvioi sietämättömäksi keikariksi ja tyhjäntoimittajaksi.

Opettajalla kuin opettajalla tuntuu olevan salattavaa, ja pian niin Olivialla kuin Icaruksellakin on oma listansa epäillyistä. Nuuskiessaan tapausta he löytävät toisistaan yllättäviä yhtäläisyyksiä. Voisiko 11-vuotiaan Olivian ja itseään täynnä olevan etsivän yhteistyö olla mahdollista?

Romaanissa on Mari Luoman itsensä tekemä tyylikkään mustavalkoinen kuvitus.

Mari Luoma (s. 1993) on Hampurissa asuva kirjailija, kuvittaja ja sarjakuvantekijä. Hän on julkaissut Romeo ja Hirviöt -lastensarjakuvaa ja Ihan tavallinen hirviöperhe -lastenromaanin. Lisäksi Luoma kuvittaa mm. Timo Parvelan Melkein mahdoton tehtävä -sarjaa.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510505229
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.