YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ouroboros: Sateenkaarikäärme

Sillanpää, Silja

Uusi mysteerisarja alkaa!

Lumoava tarina vie lukijansa maan alla kulkevan salaperäisen käärmejunan kyytiin. Taidokkaan tekijäkaksikon fantastinen sarja on täynnä kihiseviä salaisuuksia, joiden selviämistä odottaa henkeään pidätellen!

12-vuotias Kivi asuu isoisovanhempiensa luona matelijakaupan yläkerrassa. Kun vanhukset viedään hoitolaan, karkaa Kivi lemmikkikäärmeensä Nijin kanssa etsimään maan nielemää äitiään. Kivi päätyy rautatieasemalle, jonne matelee riimuin koristeltu käärmejuna. Alkaa huimaava seikkailu, jonka aikana Kivi joutuu pohtimaan, milloin todellisuus muuttuu tarinoiksi ja tarinat totuudeksi.

Maanalainen juna vaunuineen kuhisee taikavoimaisia käärmeitä, riimumerkkejä ja mysteereitä - ja luo nahkansa tarinan edetessä aina uudelleen. Oppaakseen Kivi saa teini-ikäisen, tuittupäisen Dian. Mutta onko tähän luottamista? Taikka Boaan, junan pistäväkatseiseen johtajaan?

Silja Sillanpään vetävä tarinankerronta ja Pasi Pitkäsen henkeäsalpaavat kuvat pitävät lukijan junan kyydissä ensi metreiltä viimeiseen käänteeseen saakka!

Kirjailija-käsikirjoittaja Silja Sillanpää (s. 1975) on kirjoittanut lapsille 20 vuoden ajan. Hänen luomiinsa tarinamaailmoihin on saatu sukeltaa niin Ylen lastenohjelmissa, lastenkirjoissa, oppikirjoissa kuin näytelmissäkin.

Pasi Pitkänen (s. 1984) on Göteborgissa asuva monipuolinen kuvittaja, joka on luonut monta suosittua sarjaa muun muassa Timo Parvelan ja Tuutikki Tolosen kanssa. Pitkäsen kuvittamia kirjoja on käännetty lukuisille kielille.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510504710
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: N 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.