Tietopalat: Hurjat luonnonmullistukset

Haapasalo, Jade

Tulvia, tulivuorenpurkauksia ja trombeja!

Mistä johtuvat hirmumyrskyt, lumivyöryt tai maanjäristykset? Entä miten ilmastonmuutos vaikuttaa säähän ja miten katastrofeilta suojaudutaan? Tämä napakka tietokirja esittelee luonnon hurjia ilmiöitä helposti hotkaistavassa muodossa.

Hurjat luonnonmullistukset kertoo yksissä kansissa paljon kiinnostavaa tietoa mukaansatempaavien värikuvien kyllästämänä. Tutuiksi tulevat merkilliset sääilmiöt lumivyöryistä ja hiekkamyrskyistä maanjäristyksiin, tulivuorenpurkauksiin ja hyökyaaltoihin. Mutta miksi Tyynellämerellä on uiskennellut kumiankkoja? Entä voiko taivaalta todella sataa sammakoita?

Koululaisille suunnatuissa Tietopalat-kirjoissa on kiinnostavaa tietoa, sopivasti tekstiä ja runsas värikuvitus.

Jade Haapasalo on tamperelainen suomentaja, lastenkirjailija ja kustannustoimittaja, joka on kirjoittanut ja kääntänyt yli sata teosta aikuisille ja lapsille.

Ari Vannas on kuvittaja ja graafikko, joka on kuvataiteen ohella tehnyt graafisia töitä muun muassa Valtiovarainministeriölle ja Kuntaliitolle.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510502495
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 55.5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.