YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Dyynin lapset

Herbert, Frank

Monumentaalinen scifisaaga saa jatkoa.

Dyynin lapset oli 1970-luvun tieteiskirjallisuuden suurtapahtuma. Nyt ensi kertaa suomeksi ilmestyvä, kauan odotettu klassikkoteos on edelleen ajankohtainen, enteellinen ja genrensä huippua.

Yhdeksän vuotta sitten keisari Paul Atreides katosi Arrakisin autiomaahan. Hän jätti jälkeensä vastasyntyneet lapsensa Leton ja Ghaniman. Kaksosilla on perintönään isänsä ennusnäyt ihmiskunnan kohtalosta. Maailmankaikkeutta hallitsee Atreidesin suvun nimissä kaksosten täti Alia, mutta hänen valtaansa uhkaavat niin poliittinen juonittelu kuin hänen oman perimänsä kahleet.

Monikerroksinen Dyyni-sarja syventyy ympäristötuhoon, kulttuurien yhteentörmäyksiin, uskonnolliseen ääriajatteluun ja tyrannihallintoihin. Isojen muutosten keskellä häilyy kysymys siitä, kuinka suuri tai pieni voi yksi ihminen olla.

Frank Herbert (1920-1986) on tieteiskirjallisuuden suurimpia uranuurtajia. Hänen pääteoksenaan pidetään Dyyni-sarjaa, josta on aiemmin suomennettu Dyyni sekä Dyynin Messias. Scifimonumentti Dyyni on myös nähty kahdesti valkokankaalla: ensin David Lynchin ja nyttemmin Denis Villeneuven sovituksena. Uusimman elokuvan jatko-osa saapuu elokuvateattereihin marraskuussa 2023. Myös Dyynin lapsista on tehty minisarja Frank Herbert’s Children of Dune (2003).

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510499689
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.