Sauli Niinistö - Suomalaisten presidentti

Uimonen, Risto

Puolivallattomasta leskimiehestä raskaan sarjan valtiomieheksi.

Suomen historian suosituimman presidentin poikkeuksellinen toinen kausi läheltä kuvattuna.

Sauli Niinistön muuttaessa Mäntyniemeen 2012 maailma näytti kovin erilaiselta kuin tänään. Venäjä pysyi enimmäkseen omien rajojensa sisällä, flunssa-aallot tulivat ja menivät ja sisäpolitiikka oli yllätyksetöntä. Kaksi presidenttikautta myöhemmin puolivallattomasta presidentistä on kuoriutunut raskaan sarjan valtiomies, joka on luotsannut Suomen Naton porteille, toiminut kansakunnan henkisenä johtajana poikkeuksellisena pandemia-aikana ja palauttanut presidentti-instituutiolle sitä arvovaltaa, jota se oli menettänyt perustuslain uudistuksissa. Risto Uimosen kolmas kirja Sauli Niinistöstä keskittyy mittaushistorian suosituimman presidentin toiseen kauteen ja kertoo, miten Niinistö on selvinnyt viime vuosien poikkeuksellisista haasteista niin ulko- ja turvallisuuspolitiikassa kuin arvojohtajana.

Risto Uimonen (s. 1947) on espoolainen tietokirjailija ja journalisti. Hän on kirjoittanut tietokirjoja poliitikoista, poliittisista imagoista, poliitikkojen suhteista mediaan sekä median vallasta. Uimonen työskenteli lähes 40 vuotta sanomalehdissä, radiossa ja televisiossa ja toimi kuusi vuotta Julkisen sanan neuvoston puheenjohtajana.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510493229
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.