YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

LOKI: Pahisjumalan päiväkirja ja sopiva syntipukki

Stowell, Louie

Kuka vei Thorin taisteluvasaran?

Tapojaan koululaisen hahmossa parantamaan passitettu pahisjumala Loki luovii kuolevaisten keskellä sarjan toisessa, Neropatti-henkisessä päiväkirjassa.

Loki on saanut toisen tilaisuuden tulla paremmaksi jumalaksi - hänen tehtävänään on suojella maapalloa jääjättiläisiltä. Mutta 11-vuotiaalla Lokilla on muita murheita: koulusta tulee surkeaa palautetta, kun taas Lokin veljeä esittävälle Thorille sataa kiitosta. Kateellinen Loki päättää kostaa. Sitten Thorin rakas vasara katoaa ja kaikki syyttävät tietysti Lokia. Mutta kuka vasaran oikeasti vei?

"Tämä pohjoismaisen mytologian ryydittämä ja nykymenolle naureskeleva viihdepläjäys on kohonnut jo kulttikirjallisuuden asemaan." Sunday Times

Lontoolaiskirjailija Louie Stowell aloitti uransa tietokirjailijana, mutta kyllästyi pitämään kiinni faktoista ja päätti siirtyä fiktion puolelle. Myyntilistojen kärkeen Britanniassa oitis nousseen Loki-sarjan on oikeudet on ostettu yli 20 kielelle. Sarjan ensimmäinen osa LOKI: Pahisjumalan päiväkirja ja hyvyyshaaste ilmestyi suomeksi keväällä 2023.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510491386
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.