YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Jenny Hill

Rytisalo, Minna

Monikerroksinen ja väkevä nykynaiseuden luotaus

Mäen Jenni on tavallinen, eronnut nainen. Hänen sisällään säihkyy kuitenkin Jenny Hill, joka uskaltaa enemmän ja kommentoi sitä, miten maailma katsoo naista. Hän ei tyydy annettuihin määritelmiin vaan kyseenalaistaa totuudet.

Jenny Hill on vaikuttava romaani naiseudesta, keski-iästä, vaihdevuosista, vanhenemisesta ja siitä, millaista on elää naisena tässä maailmassa - ja vähän myös satujen prinsessoista ja Brigitte Macronista. Minna Rytisalon kieli lumoaa. Jenny Hill on sävykäs ja ajankohtainen romaani, joka tekee rohkeasti oikeutta naisen ruumiillisuudelle.

Minna Rytisalon esikoisteos Lempi (2016) oli arvostelu- ja myyntimenestys. Se palkittiin Kiitos kirjasta -mitalilla, Botnia-palkinnolla ja kirjabloggaajien myöntämällä Blogistanian Finlandialla. Lempin käännösoikeudet on myyty viiteen maahan. Rouva C. (2018) lumosi lukijat ja sai Vuoden kirja -palkinnon, Kaarlen palkinnon ja Tulenkantaja-palkinnon. Molemmista romaaneista on tehty näyttämösovituksia.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510489833
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuuskauno

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.