YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Adrenaliini : Ennenkuulemattomat tarinani
Ei saatavilla

Adrenaliini : Ennenkuulemattomat tarinani

Ibrahimovic, Zlatan - Garlando, Luigi

"Olen neljäkymmentä. Olen jumala, mutta vanheneva sellainen."

"Jalkapalloilija Ibran tuntevat kaikki, mutta eivät miestä sen takana. Tässä iässä on tapana vetää viiva paperille, ynnätä yhteen ja tehdä ensimmäinen välitilinpäätös."

Nelikymppinen Zlatan kertoo muistelmissaan, miltä tuntuu kun ura jalkapalloilijana on pian takana eikä tulevasta ole tietoa; kuinka takaraivossa jomottaa pelko, mistä vastedes saa adrenaliinia ja potkua elämään. Adrenaliini. Ennenkuulemattomat tarinani paljastaa, miten tinkimättömästi Zlatan itse suhtautuu pelaamiseen ja odottaa myös joukkuetovereiltaan samanlaista panosta harjoituksista ja peleistä toisiin. Zlatan avautuu myös rankoista uhrauksista, joita urheilija joutuu tekemään, siitä miten elää yhä parhaita hetkiään saapuessaan meluavalle stadionille - ja siitä kuinka hän sai vihdoin italialaiset puolelleen Sanremon musiikkifestivaalin lavalla.

Zlatan Ibrahimovic on huippujalkapalloilija, joka syntyi Malmössä 1981. Hän on uransa aikana pelannut maailman kuuluisimmissa joukkueissa Ajaxista AC Milaniin. Hänestä on aiemmin ilmestyneet kirjat Minä, Zlatan Ibrahimovic, sekä Jalkapallo olen minä. Luigi Garlando on italialainen journalisti ja kirjailija, joka on tunnettu työstään Gazzette dello Sport -lehdessä.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510487907
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.