Neropatin päiväkirja 18

Kinney, Jeff

Maailman suosituinta nuortenkirjallisuutta!

Neropatin päiväkirja on Suomen suosituin nuortenkirjasarja, joka houkuttelee kirjojen pariin nekin, joita lukeminen ei muuten innosta.

Uusimmassa Neropatin päiväkirjassa Greg on korviaan myöten stressin kourissa. Rästiin jääneet läksyt, kyseenalaiset ryhmätyötoverit ja yötöiksi venähtäneet kouluhommat panevat Gregin koetukselle. Naurussa on pitelemistä, kun Greg rämpii kommelluksesta toiseen yläkoulun läpi.

Jeff Kinneyn Neropatteja on myyty yli 275 miljoonaa kappaletta 68 kielellä - suomeksikin yhteensä jo yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Lukijat kautta maailman rakastavat Kinneyn teoksia, joissa yhdistyvät omasta elämästä tutut tilanteet, hersyvä huumori ja hauska kuvitus.

Sarjan edellisestä osasta Pyhä jysäys sanottua:

"Neropatin päiväkirja -sarja jaksaa huvittaa. Sitä voi suositella yhä esimerkiksi sellaisille pojille, jotka eivät vielä ole löytäneet lukemisharrastusta.." Juha Salmi, Kirjavinkit.fi

"Lisää näitä nää on best." Elias, BookBeat.fi

Jeff Kinney (s. 1971) on New York Timesin kirjamyyntilistan kärkinimi. Hän on voittanut kuusi kertaa Nickelodeon Kids’ Choice Award -palkinnon suosituimmasta nuortenkirjasta. Jeff on valittu Time-lehdessä maailman sadan vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon. Hän vietti lapsuutensa Washington D.C:ssä ja muutti Uuteen-Englantiin, missä hän omistaa vaimonsa kanssa kirjakaupan nimeltä An Unlikely Story.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510485798
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.