YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tennisopettaja

Suhonen, Pete

Peleistä julmin on rakkaus. 

Toimittaja Mikael Kokkonen istuu viimeisiä kuukausiaan vankilassa, kun hän saa sellitoverikseen sympaattisen tennisopettaja Olli Aaltosen. Entinen tennistähti on tuomittu elinkautiseen kauppaneuvos Kalle Strandin murhasta. Aaltonen vaikuttaa suhtautuvan tyynesti kohtaloonsa, kunnes hän eräänä yönä kertoo olevansa syytön ja pyytää Kokkosta selvittämään, kuka todella tappoi kauppaneuvoksen funkislinnaansa. 

Kokkosen tutkimukset vievät hänet Kalastajatorpan tenniskentille, dekadentteihin hienostopiireihin ja kokaiinipölyisiin yökerhoihin. Pala palalta hahmottuu henkirikoksen hyytävä käsikirjoitus. Kenenkään sanaan ei voi luottaa - entä tunteisiin? 

Pete Suhosen uusi Postinumeromurhat-sarja pureutuu lähimenneisyyden Helsinkiin kovaksikeitetyn rikoskirjallisuuden ja film noirin hengessä. Helsingin Munkkiniemeen sijoittuva Tennisopettaja on sarjan toinen osa. Ensimmäinen osa, ovelasta juonikuviosta, kaupunkikuvauksesta ja huumoristaan kiitetty Naiset kuin muuttolinnut, ilmestyi vuonna 2021. 

Pete Suhonen on Lauttasaaressa asuva kirjailija ja päätoimittaja. Hän on julkaissut aiemmin kuusi romaania. Koira joka kävi coffee shopissa oli Nuori Aleksis -palkintoehdokas. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510480908
Ilmestymisvuosi: 2022
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Uusirikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.