YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kadonnut aika
Ei saatavilla

Kadonnut aika

Vaarla, Suvi

Mitä tämä aika tekee meille?

Terävästi nähty ajankuva ja vangitseva romaani hankalista perhesuhteista, julkisuudesta ja teknologiasta, jolla on ennakoimattomia seurauksia.

Suvi Vaarla kuljettaa neljän henkilön tarinat Helsingin ja Tukholman kautta Piilaaksoon.

Pariskunta tuijottaa ruutuja eikä enää näe toisiaan. Lastenhoitaja huomaa palanneensa ajassa taaksepäin. Lapsi karkailee voidakseen pelata älypuhelimellaan. Entä onko ihmiskunta kadottamassa muistinsa?

"Oma lapsuus muistutti ulkoisesti nykyaikaa, mutta kun tarkensi katsettaan, ymmärsi että tasapainossa oli tapahtunut lähes huomaamaton muutos: koodissa oli bugi, joka ei rikkonut ohjelmaa vaan tuli esille vain hetkittäin, outona virheviestinä alitajunnassa."

Suvi Vaarla on helsinkiläinen kirjailija, joka on opiskellut valtiotieteitä kolmessa eri maassa ja kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa. Hän on työskennellyt viestinnän ja mainonnan suunnittelijana sekä ministeriön ylitarkastajana. Hän on asunut vuosia ulkomailla, pisimpään Ranskassa. Vaarlan romaani Westend nousi lukijoiden suureen suosioon. Siinä Vaarla tavoitti 90-luvun lama-ajan lasten sukupolvikokemuksen poikkeuksellisen osuvasti.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510453148
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.