Romua!

Savolainen, Salla

Hoi kaikki pienet työmaafanit, nyt ajetaan romuasemalle!

Salla Savolaisen huippusuosittu kirjasarja jatkuu: asfaltin ja betonin jälkeen tutustutaan romun kierrätykseen.

Romuasemalla koneet moukaroivat metallia ja kipinät sinkoilevat, kun Koistisen kuorma-auto kaartaa paikalle. Romukoura heilauttaa harjateräkset Koistisen kuormurin lavalta suureen romukasaan. Mutta mitä kummaa Piki-koira nuuskii kasasta? Ei kai se vain ole Koistisen kadonnut kännykkä...?

Salla Savolaisen työmaa-aiheinen kirjasarja on täynnä isoja koneita, ihmeellisiä vempaimia, tietoa ja toimintaa. Yksityiskohtaiset työkonekuvat ja humoristinen tarinointi ovat hurmanneet koko joukon lukijoita!

Asfalttia!-kirjasta sanottua: "Bitumi vieköön, mikä mahtava tietopaketti asfaltoinnista! Voin kuvitella pienten tiedonhaluisten ihmisten ihastuvan tähän ikihyviksi." @kummastus

Betonia!-kirjasta sanottua: "Tässä kirjassa kerrotaan kaikki mitä kukaan on ikinä halunnut tietää betonista. Ja enemmänkin. Kuvitus on ihan huikean yksityiskohtaista ja hauskaa." @turusenkassu

Salla Savolainen (s. 1962) on kirjoittanut ja kuvittanut lastenkirjoja jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on saanut kuvituksistaan muun muassa Rudolf Koivu -palkinnon.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510450543
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L85.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2311lapset 1pöytä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.