Viiva
Ei saatavilla

Viiva

Smith, Keri

TUHOA TÄMÄ KIRJA! -TEKIJÄN UUTUUS!

Tuhoa tämä kirjan idea oli yksinkertainen: kirjan tuhoaminen mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Viiva on näennäisesti vielä simppelimpi: etsi kynä, aloita viiva - ja lähde seikkailulle tuntemattomaan.

Edetessäsi kirjan sivulta toiselle tehtäväsi saa uusi ulottuvuuksia: anna viivasi mutkitella, koukata palstojen väliin ja loikata sivun reunoille. Piilota viivasi, katkaise viivasi, anna jonkun muun jatkaa sitä hetken aikaa Mitä pidemmälle etenet, sitä selvemmin huomaat, että tehtäväsi ei ole niin yksinkertainen kuin miltä ensi silmäyksellä näytti. Viivalla on oma tahtonsa, ja se haastaa sinut luovaan leikkiin. Sinun tehtävänäsi on keksiä mitä viivan päässä on (vihje: loppu on vasta alkua).

Kanadalaisen kuvataiteilijan Keri Smithin Tuhoa tämä kirja on ollut huikea menestys niin meillä kuin maailmalla. Pelkästään kirjan englanninkielistä versiota on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta, ja lisäksi kirja on käännetty lukuisille eri kielille. Hauskan idean taustalla on Smithin ajatus siitä, että jokainen meistä pystyy huomattavan luoviin suorituksiin, kunhan tohdimme rikkoa sääntöjä. Smith on kirjoittanut kaikkiaan kymmenen luovuutta tavalla tai toisella käsittelevää kirjaa.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510431740
Kirjastoluokka: 79.8

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.