YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Teräviä esineitä (pokkari)
Ei saatavilla

Teräviä esineitä (pokkari)

Flynn, Gillian

"Tarina jäi pyörimään päähäni kuin kerälle vetäytynyt, sihisevä käärme." - Stephen King.

Nuori toimittaja Camille Preaker palaa kotikaupunkiinsa tekemään juttua kahden siepatun koulutytön tapauksesta. Tutuissa maisemissa Camillen vaivalla tukahduttama menneisyys nostaa päätään ja nuoren naisen itsetuhovietti alkaa kihelmöidä taas iholla. Camille huomaa ajautuvansa arvaamattoman äitinsä vaikutuspiiriin ja hakee tukea niin murhia tutkivasta etsivästä kuin lolitamaisesta sisarpuolestaan. Mutta Wind Gapin klaustrofobisessa pikkukaupungissa ei ole syytä luottaa mihinkään - ei edes omiin muistoihinsa.

"Terävän tehokasta ja aidosti kauhistuttavaa." - Kirkus Reviews.

Yhdysvaltalaisen Gillian Flynnin esikoisteos Teräviä esineitä (Sharp Objects) aiheutti kohua heti ilmestyttyään ja palkittiin Britanniassa kahdella Dagger-dekkaripalkinnolla. Flynnin kolmas romaani Kiltti tyttö nosti hänet lopullisesti maailman luetuimpien kirjailijoiden joukkoon. Suurmenestyksen myötä hänen aiemmat romaaninsa Teräviä esineitä ja Paha paikka ovat nekin nousseet kansainvälisiksi bestsellereiksi. Flynnin kaikki kolme romaania päätyvät myös elokuvaksi: syksyllä 2014 sai ensi-iltansa Ben Affleckin ja Rosamund Piken tähdittämä Gone Girl, kun taas Charlize Theronin tähdittämä Dark Places sai Euroopan-ensi-iltansa huhtikuussa 2015, Sharp Objects puolestaan sovitetaan tv-elokuvaksi.

Flynnin romaaneja on julkaistu 28 maassa.

Ennen kirjailijaksi ryhtymistään Flynn työskenteli Entertainment Weeklyn elokuva- ja tv-kriitikkona. Gillian Flynn asuu Chicagossa miehensä ja kahden lapsensa kanssa.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510417454
Ilmestymisvuosi: 2016

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.