Vuonna 1984 (pokkari)

Orwell, George

KENTIES KAIKKIEN AIKOJEN LUETUIN POLIITTINEN TRILLERI

Totuusministeriön virkamies Winston Smith elää totalitaristisessa valtiossa. Mystinen Isoveli valvoo kaikkialla: joka huoneistossa teleruutu lähettää puolueen propagandaa ja tarkkailee kansalaisten liikkeitä ja ajatuksia. Puolue on luonut uuskielen, jonka tarkoituksena on tehdä puolueen vastustaminen eli ajatusrikos mahdottomaksi.

Winston Smith väärentää työkseen historiaa, mutta on samalla alkanut epäillä totalitaristista järjestelmää. Seuraukset ovat kohtalokkaat.

George Orwellin (1903-1950) romaani julkaistiin kylmän sodan aattona 1949. Ilmestyessään se oli uhkakuva tulevaisuuden yhteiskunnasta. Nyt näemme, että monet sen esittelemät ilmiöt ovat toteutuneet paitsi diktatuureissa myös länsimaisissa demokratioissa. Siksi Orwellin romaani on edelleen tarpeellinen varoitus poliittisen vallan vaaroista.

’’-- edelleen upea, lukemisen arvoinen kirja. -- helppo nostaa kaikkien aikojen merkittävimpien ja vaikutusvaltaisimpien kirjojen listalle.’’ - Kirjavinkit.fi

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510404478
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: T84.5 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen16
Rosebud Citycenter3
Rosebud Maria3
Rosebud Tiedekulma2
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.