YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Cisse Häkkinen
Ei saatavilla

Cisse Häkkinen

Aaltonen, Honey

Hurriganes-yhtyeen itseoppinut basisti, rasvaletistään ja joviaalisuudestaan tunnettu Cisse Häkkinen (1951-1990) lukeutuu valovoimaisimpiin rockpersoonallisuuksiimme. Hurriganesin keulakuva hänestä tuli ikään kuin puolivahingossa, kun bändi Remu Aaltosen tiukassa komennossa raivasi 1970-luvun ensimmäisellä puoliskolla tiensä maamme musiikkibisneksen huipulle ja mullisti koko alan.

Muusikkona Cisse ei tullut tunnetuksi minään varsinaisena bassovirtuoosina, mutta hän oli kiistatta Suomen ensimmäinen varsinainen rock’n’roll-tähti. Tästä roolista tuli pian erottamaton osa myös hänen yksityiselämäänsä. Arkisimpinakin päivinään Cisse oli värikäs sankarihahmo maamme ylen harmaalla viihdekentällä, todellinen rocksukupolven Olavi Virta - yhtä aikaa Elviksen tapainen nahkatakkirokkari ja Dean Martinin tyylinen velmu ensirakastaja.

Honey Aaltosen teos koostuu monista aikalaistarinoista ja -haastatteluista. Cisse Häkkisen elämäkerta on seikkailukertomus tavalliseksi syntyneestä miehestä, joka sai kokea tarunhohtoisen elämän niin ylä- kuin alamäkineen.

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu:
ean: 9789510393758
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.